Varukorg

Inveray - Elixir - Handvård - Reparerande - 10 ml

269,00 kr
Inkl. moms Leverans inom 1-2 arbetsdagar
Kvantitet
Add to wishlist

Spendera 1 200,00 kr mer och få fri frakt!

Inveray - Repair elixir är ett revolutionerande flytande elixir med högt innehåll av remtångs extrakt, chiafröolja, granatäpplefröolja och nyponolja med mycket intensiv regenererande kraft. Komplexet av aktiva ingredienser stimulerar den känsliga huden på händer och fötter för aktiv förnyelse och har en positiv effekt på dess struktur. Den raffinerade sammansättningen av serumet skapades av värdefulla oljor och naturliga extrakt erhållna under moderna bio processer.

Repair elixir tränger igenom hudens struktur på ett nytt sätt för att regenerera den på alla nivåer. Med regelbunden daglig applicering återfår huden flexibilitet, blir silkeslent jämn och blir naturligt strålande.

Den mycket kondenserade reparationsformeln gör huden synligt mer fuktad efter att ha använt produkten regelbundet, medan ytrynkor och linjer minskas tydligt.

Denna innovativa elixir täcker inte porer eller innehåller vatten, så den kan användas regelbundet året runt. Du kan alltid ha den med dig och använda den även på vintern utan rädsla för irritation.

Elixirens feminina doft kommer att omsluta dina sinnen. Den sofistikerade doftkompositionen innehåller toner av tuberos, jasmin och kakao. Elixiret innehåller inte allergener, så du kan njuta av doften utan rädsla för irritation i händerna på huden.

Aktiva ingredienser: Squalane, liquid shea butter, cottonseed oil, rosehip, red raspberry seed oil, pomegranate seed oil, chia seed oil, sea buckthorn fruit oil, sea bamboo, vitamin E.

Målgrupp: Repair Elixir är en avancerad produkt för de som uppskattar lyxiga produkter som har en omedelbart märkbar fuktgivande effekt, drömmer om vackra och välskötta händer, kämpar med torrhet i huden såväl som sprucken och härdad epidermis och vill skydda händerna och naglarna mot skadliga effekter av externa faktorer. Lämplig för alla hudtyper.

Efter den första användningen ser du:
- Hydrering
- Hudmjukhet
- Jämnhet
- Glans

Elixit: Med långvarig regelbunden användning:

- Skyddar mot skadligt blått ljus
- Vitaliserar
- Stimulerar kollagensyntes och påverkar dess ökning
- Förbättrar hudens toner - återställer den ungdomliga fastheten i huden
- Förbättrar hudens täthet avsevärt
- Stimulerar biosyntesen av ceramider och ökar deras nivå i epidermis
- Släter ut fina rynkor och linjer
- Förbättrar nagelplattans skick
- Regenererar nagelplattan

Användningssätt: Skaka innan användning. Applicera och sprid rätt mängd av produkten på händerna på huden. Massera in tills den är helt absorberad. Elixiret kan användas antingen separat eller som ett tillägg till en handkräm.

Tillverkare: Inveray

Tillverkad i EU

Produktserie: Natural Beauty

Produktnamn: Repair Elixir

Typ: Elixir

Innehåll: 10 ml

Inveray
Inveray - ELIXIR - REPAIR
10 objekt

Särskilda referenser

ean13
5903684217076
Ny

3 andra produkter i samma kategori:

Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Denna websida använder sig av cookies för att skapa bästa möjliga kundupplevelse. Visa policy för cookies