Om oss på

Glam And Beauty AB

Vi är ett registrerat Aktiebolag med bolagssäte i Göteborg, organisationsnummer 556861-6022, registrerat 2011. Vi innehar f-skatt samt är momsregistrerade.

Ägare och VD av Glam And Beauty AB är Eddie Påfvelsson som varit aktiv i bolaget sedan start. Utöver detta så arbetar Kim Påfvelsson med lager och administration inom företaget.

Glam
And
Beauty
AB

Utveckling:

Året 2015 tog vi steget att fördjupa vårat samarbete med Silcare och bli officiell återförsäljare för deras produkter på den svenska marknaden.

“Vi kommer lagerhålla majoriteten av deras produktutbud i vårat lager i Sverige för omgående leverans.”

Silcare är en av Europas största leverantörer av nagelprodukter av högsta kvalité. De bedriver produktion, utveckling, butiker samt nagelskolor på flertalet platser i Europa och är nu på intåg på den Svenska marknaden.

År 2016 öppnade vi dörrarna för vår salong samt butik som vi nu även driver i egen regi. Denna salong kommer främst ha inriktning på naglar men vårt långsiktiga mål är att både kunna erbjuda fransförlängningar och fransar till försäljning.

År 2020 April Vi lyfter in hela Victoria Vynns sortiment, ett proffsmärke från Europa av högsta kvalité inom naglar.

År 2020 Maj skaffar vi ett samarbete med Lash By QUI, vi kommer nu att saluföra hela deras sortiment med snabba leveranser från vårt lager. Lash By QUI är ett Svenskt frans företag av högsta kvalité.

År 2021 Vi lyfter in fabrikatet Inveray som är en HEMA fri producent, en av de få i Europa som är 12-fri och som verkligen är Hypoallergen.

Play Video

Företags idé:

Vi lägger all vår energi på att hitta nagelprodukter från Europas alla hörn som håller toppkvalité och som samtidigt kan hålla ett bättre pris än våra konkurrenters.

Vi jobbar hårt med att enbart ta in de bästa produkterna sett till konsumenternas hälsa och har därav valt bort många produkt, vi innehar samtliga INCI och MSDS rapporter från våra nagelprodukter, dessa kan tillhandahållas vid förfrågan.

Våran försäljning riktas mod både företag, salonger och privatpersoner. Vi säljer exklusiva produktlinjer som lämpar sig för salongsbruk samt "Bas" linjer som både passar för professionellt samt privat bruk.

Som företagskund har ni rätt till vårt rabatt system, detta går att läsa mer om under % Diplomerad % i menyn. Om det finns frågor så maila info@glamandbeauty.se så hjälper vi till!

Vi har sedan vi tog klivet från datorn till att driva salong och butik redan börjat skissa på tanken att kunna succesivt öppna fler salonger med vårt butiksinnehåll runt om i landet.

De

Grundare
Ägare

Eddie
Påfvelsson

eddie.pafvelsson@glamandbeauty.se

Kontakt Support:
info@glamandbeauty.se

Adress:
Glam And Beauty AB
Smidesgatan 7
417 07 Göteborg

Denna websida använder sig av cookies för att skapa bästa möjliga kundupplevelse. Visa policy för cookies