Support - Glam And Beauty AB
Lämnar du oss redan?
Få 10% rabatt på ditt köp nu!

Genomför ditt köp inom 60 minuter för att ta del av detta erbjudande. Klicka nedan för att få koden.

Om oss på Glam And Beauty AB

Vi är ett registrerat Aktiebolag med bolagssäte i Göteborg, organisationsnummer 556861-6022, registrerat 2011. Vi innehar f-skatt samt är momsregistrerade.

Ägare och VD av Glam And Beauty AB är Eddie Påfvelssoovarit aktiv i bolaget sedan start 

Eddie Påfvelsson

Utveckling:

Året 2015 tog vi steget att fördjupa vårat samarbete med Silcare och bli officiell återförsäljare för deras produkter på den svenska marknaden.

Vi kommer lagerhålla majoriteten av deras produktutbud i vårat lager i Sverige för omgående leverans.

Silcare är en av Europas största leverantörer av nagelprodukter av högsta kvalité. De bedriver produktion, utveckling, butiker samt nagelskolor på flertalet platser i Europa och är nu på intåg på den Svenska marknaden.
År 2016 öppnade vi dörrarna för vår salong samt butik som vi nu även driver i egen regi. Denna salong kommer främst ha inriktning på naglar men vårt långsiktiga mål är att både kunna erbjuda fransförlängningar och fransar till försäljning. Till salongen har vi anställt Louise Selenius, louise.selenius@glamandbeauty.se som ansvarig för salong och butik.

År 2017 tog vi in LA Tanning i vårt sortiment då de kunde erbjuda spraytan produkter av hög kalité och då vi sett att många av våra kunder även erbjöd denna tjänst var valet givet.

År 2018 beslutade vi att föra in Semilac i vårt sortiment, under 2019 har vi satt som mål att saluföra i stort sett hela deras sortiment. 

År 2019 vi tog in hela Funlacs sortiment som är ett gellack märke med bas i Europa men som tillverkas i USA och består av färgglada gellacks.

 

Företags idé:

Vi lägger all vår energi på att hitta nagelprodukter från Europas alla hörn som håller toppkvalité och som samtidigt kan hålla ett bättre pris än våra konkurrenters.

Vi jobbar hårt med att enbart ta in de bästa produkterna sett till konsumenternas hälsa och har därav valt bort många produkt, vi innehar samtliga INCI och MSDS rapporter från våra nagelprodukter, dessa kan tillhandahållas vid förfrågan.

Våran försäljning riktas mod både företag, salonger och privatpersoner. Vi säljer exklusiva produktlinjer som lämpar sig för salongsbruk samt "Bas" linjer som både passar för professionellt samt privat bruk.

Som företagskund har ni rätt till vårt rabatt system, detta går att läsa mer om under % Diplomerad % i menyn. Om det finns frågor så maila info@glamandbeauty.se så hjälper vi till!

Vi har sedan vi tog klivet från datorn till att driva salong och butik redan börjat skissa på tanken att kunna succesivt öppna fler salonger med vårt butiksinnehåll runt om i landet. 

  

Återförsäljare för Silcare i Sverige:

Året 2015 tog vi steget att fördjupa vårat sammrbete med Silcare och bli återförsäljare för deras produkter på den svenska marknaden.

Vi kommer lagerhålla majoriteten av deras produktutbud i vårat lager i Sverige för omgående leverans.

Silcare är en av Europas största leverantörer av nagelprodukter av högsta kvalité. De bedriver produktion, utveckling, butiker samt nagelskolor på flertalet platser i Europa och är nu på intåg på den Svenska marknaden.

Kontakt:

Support: info@glamandbeauty.se
Eddie Påfvelsson: eddie.pafvelsson@glamandbeauty.se
 

Adress:

Glam And Beauty AB
Smidesgatan 7
417 07 Göteborg