Varukorg

Inveray - Elixir - Handvård - Närande - 10 ml

269,00 kr
Inkl. moms Leverans inom 1-2 arbetsdagar
Kvantitet
Add to wishlist

Spendera 1 200,00 kr mer och få fri frakt!

Nourishing Elixir är ett revolutionerande flytande elixir med högt innehåll av remtångs extrakt, arganolja, tsubakiolja och grönt te-extrakt med en mycket intensiv närande effekt för händernas hud. Sammansättningen av aktiva ingredienser som ingår i produkten stödjer uppbyggnaden av hudstrukturen i händer och fötter. Den ger även nagelplattan näring på djupet. Tack vare det höga innehållet av värdefulla oljor och naturliga extrakt som erhållits under moderna bio processer verkar elixiret effektivt på varje nivå av hudlagren

Med regelbunden daglig applicering eliminerar Nourishing Elixir synligt ojämnheten i händerna, medan ytrynkor och linjer minskas tydligt.

Vårt serum är 99% baserat på högkvalitativa ingredienser med tillsats av värdefulla naturliga oljor och extrakt, vilket gör huden djupt fuktad och fast, produkten är lämplig även för känsliga människor.

Detta innovativa elixir täcker inte porer eller innehåller vatten, så den kan användas regelbundet året runt. Du kan alltid ha den med dig och använda den även på vintern utan rädsla för irritation.

Elixirens sofistikerade doft kommer att omsluta dina sinnen. Dess raffinerade doftkompositionen innehåller toner av mandarin, pepparkorn och apelsin, som mjukas med en blommig ton, kaffe och vanilj. Elixiret innehåller inte allergener, så du kan njuta av doften utan rädsla för irritation i händerna på huden.

Aktiva ingredienser: Squalane, liquid shea butter, cottonseed oil, argan oil, castor oil, tsubaki oil, green tea extract, vitamin E

Målgrupp: Nourishing Elixir är en avancerad produkt för de som uppskattar lyxiga produkter som har en omedelbart märkbar fuktgivande effekt, drömmer om vackra och välskötta händer, kämpar med torrhet i huden såväl som sprucken och härdad epidermis och vill skydda händerna och naglarna mot skadliga effekter av externa faktorer. Lämplig för alla hudtyper.

Efter den första användningen ser du:
- Näring
- Intensiv utjämning
- Glans
- Lugnande irritation

Elixir: Med långvarig regelbunden användning:
- Eliminerar hudens grovhet
- Stöder kollagenproduktion och påverkar dess ökning
- Förhindrar nedbrytning av elastiska fibrer och förtjockar huden
- Stärker epidermis barriäregenskaper
- Förbättrar nagelplattans skick
- Regenererar nagelplattan
- Förhindrar vattenförlust
- Saktar ner åldringsprocesserna
- Förbättrar hudens tillstånd avsevärt och ger det ett vackert lysande utseende
- Minskar synligt rynkor och fina linjer
- Skyddar mot skadligt blått ljus
- Föbättrar hudens toner

Användningssätt: Skaka innan användning. Applicera och sprid rätt mängd av produkten på händerna på huden. Massera in tills den är helt absorberad. Elixiret kan användas antingen separat eller som ett tillägg till en handkräm.

Tillverkare: Inveray

Tillverkad i EU

Produktserie: Natural Beauty

Produktnamn: Nourishing Elixir

Typ: Elixir

Innehåll: 10 ml

Inveray
Inveray - ELIXIR - NOURISHING
9 objekt

Särskilda referenser

ean13
5903684217090
Ny

3 andra produkter i samma kategori:

Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Denna websida använder sig av cookies för att skapa bästa möjliga kundupplevelse. Visa policy för cookies