Varukorg
  • −10%
    Nappa kräm - Pedikyr system - Relaxing Lavender 110 ml - Krämer -glamandbeauty.se

Nappa kräm - Pedikyr system - Relaxing Lavender 110 ml

49,00 kr
44,10 kr Spara 10%
Inkl. moms Leverans inom 1-2 arbetsdagar
Kvantitet
Add to wishlist

Spendera 1 200,00 kr mer och få fri frakt!

Flagor, nötning och blåsor på fötterna beror på det försvagade hudförhållandet. Miljöförhållanden och livsstil bidrar till uttorkning av huden, torrhet och förlust av elasticitet. Regenererande Panthenol Nappa Foot Cream regenererar och reparerar huden, mjukar och smörjer för en unik komfort. D-panthenolen regenererar starkt, medan ett komplex av mandel- och druvoljor återfuktar. Krämen är avsedd för daglig vård av torr eller irriterad hud på foten med nötning och flagor.

Instruktioner: Massera in krämen på den rena och torra huden på fötterna till dess att den absorberats

Ingredienser:

D-panthenol - en biologiskt aktivt vitamin som är ett naturligt element i huden och håret. Den stöder regenerering efter hudbrännskador, sprucken hud, allergisk reaktion, verkar förebyggande och skyddar mot hudirritationer (t ex efter användning av tvättmedel). Det minskar vattenförlusten i huden, lugnar, fuktar och upprätthåller den korrekta homeostasen i huden. 

Mandelolja är en bra fuktkräm, innehåller antioxidanter. Det rekommenderas för torr hud, irriterad hud och efter solbadning. Den innehåller EFA - även upp till 85% oljesyraomega-9, linolensyra omega-6 och linolsyra omega-3.

Druvolja - rik på EFAs ω-3, ω-6, ω-9 och vitamin E, som tätar och verkar antioxidant. Den innehåller upp till 0,5% antioxidanter av fenolföreningar av gruppen vanillinsyra och sinapinsyra.

Glycerin binder vatten i huden, fuktar och skyddar mot överdriven hudtorkning, lugnar, förbättrar elasticiteten, underlättar upptagning av andra ämnen djupt in i huden.

E-vitamin - åldersdämpande, verkar mot fria radikaler, antiinflammatorisk, reglerar vattennivåerna, normaliserar hudens regeneration.

Volym: 110 ml

Produktserie: Nappa

Fabrikat: Silcare

Tillverkad i EU.

Silcare
Nappa cream - Regenerative - 110
22 objekt

Särskilda referenser

ean13
5902232123029
Ny

16 andra produkter i samma kategori:

Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Denna websida använder sig av cookies för att skapa bästa möjliga kundupplevelse. Visa policy för cookies