Pharm foot - reCONSTRUCTOR PODO nail set - Victoria Vynn

179,00 kr
161,10 kr Spara 10%
Inkl. moms
Kvantitet
Add to wishlist
Sista produkten i lager

Spendera 1 200,00 kr mer och få fri frakt!

reCONSTRUCTOR PODO nail set UV / LED-nagelrekonstruktions set. Den perfekta lösningen för att återskapa den skadade nageln. Den ”nya nageln” som skapas som ett resultat av rekonstruktionen är utformad för att skydda den nya friska växande nagelplattan och nagelbädden mot yttre faktorer samtidigt som den återigen får ett enhetligt utseende. Tack vare något maskerande massa kan du observera tillväxten och bedöma tillståndet på den naturliga nageln. 

Hur man använder reCONSTRUCTOR:

Rengör och avfetta appliceringsområdet och forma sedan en ”ny nagel”, använd vätskan för att modellera massan och härda den sedan i en UV-lampa i 120 sek. LED-lampa i 60 sek, forma den nya nageln med en nagelslip eller nagelfil 

Vad som ingår i satsen: 

PODO NAIL MASS UV / LED – 30g En akryl-gelmassa för rekonstruktion av nagelplattan – innehåller vitt pionrot extrakt, som har använts redan i antik medicin som ett antiinflammatoriskt och lugnande medel vid obehag orsakat av hudirritation. 

PODO LIQUID – 27ml Massmodelleringsvätska – den höga koncentrationen av alkohol som finns i vätskan skyddar huden och naglarna mot utveckling av bakterier och svampar. 

Rekommendationer: – Nagelrekonstruktion – för förnyelse och rekonstruktion av skadade nagelplattor, behandlingen räcker för ca 4 reparationer. 

Försiktighetsåtgärder: Endast för professionellt bruk. Använd inte på trasig vävnad och sjuka områden. Använd inte vid överkänslighet mot någon av ingredienserna i produkten. Vid irritation, avbryt appliceringen omedelbart. Undvik kontakt med ögonen. Håll borta från värme, heta ytor, gnistor, öppen låga. Använd i ett välventilerat rum, borta från solljus vid en temperatur på 4-27C, utom räckhåll för barn. *Stäng förpackningen noggrant efter varje användning.


Tillverkad i EU

Mängd: PODO NAIL MASS UV / LED – 30g + PODO LIQUID – 27ml

Namn:  reCONSTRUCTOR PODO nail set

Produktserie: Pharm foot

Fabrikat: Victoria Vynn

Tillverkad i EU.

Victoria Vynn
PHARM FOOT - reCONSTRUCTOR PODO
3 objekt

Särskilda referenser

ean13
5902533312146
Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Denna websida använder sig av cookies för att skapa bästa möjliga kundupplevelse. Visa policy för cookies