LA Tan - Spray Tanning Solution - Gold 8% 100ml

LA Tan - Spray Tanning Solution,

Ny produkt

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 1 lojalitet punkt. Din varukorg kommer att uppgå 1 lojalitet punkt som kan omvandlas till en kupong av 1,00 kr.


99,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Prisbelönta LA Tan Spray Tanning Solution Gold 8 är 8% i DHA och är speciellt utformad för ljusa hudtyper, med en ljusfärgguide bronzer. Ger dig en perfekt guld-naturlig färg.

LA Tans spraytan produkter är utvecklade med den senaste tekniken, utformade för att ge en fantastisk färg. DHA (Dihydroxyacetone) är den viktigaste ingrediensen i alla solfria spray tan produkter. DHA som används i våra lösningar är 100% ECO Cert och varierar mellan 8% och 14%.

Alla lösningar är Parfymfria (Förutom LA Fast Tan), Parabenfria och Alkoholfria. LA tans lösningar innehåller bara högsta kvalitet ingredienser, inklusive Aloe Vera Gel och en blandning av 5 vitaminer. Dessa ingredienser fuktar huden för att förhindra att huden torkar ut och inte tappar din solbränna. I våra lösningar finns vita och gröna textrakt som är en mycket effektiv antioxidant.

Alla LA Tannings produkter är paraben fria och alkohol fria.

En spraytan med denna produkt varar 5-7 dagar.

La Tanning solution tillverkas i Storbritannien och testas inte på djur.

1 andra produkter i samma kategori: