LA Tan - Spray Tanning Solution - Disco 14% 100ml

LA Tan - Spray Tanning Solution,

Ny produkt

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 1 lojalitet punkt. Din varukorg kommer att uppgå 1 lojalitet punkt som kan omvandlas till en kupong av 1,00 kr.


99,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Prisbelönta LA Tan Spray Tanning Solution Disco 14 är 14% i DHA och är speciellt utformad för mörka hudtyper, med en mörkfärgguide bronzer. Ger dig en perfekt mörkbrun färg.

LA Tans spraytan produkter är utvecklade med den senaste tekniken, utformade för att ge en fantastisk färg. DHA (Dihydroxyacetone) är den viktigaste ingrediensen i alla solfria spray tan produkter. DHA som används i våra lösningar är 100% ECO Cert och varierar mellan 8% och 14%.

Alla lösningar är Parfymfria (Förutom LA Fast Tan), Parabenfria och Alkoholfria. LA tans lösningar innehåller bara högsta kvalitet ingredienser, inklusive Aloe Vera Gel och en blandning av 5 vitaminer. Dessa ingredienser fuktar huden för att förhindra att huden torkar ut och inte tappar din solbränna. I våra lösningar finns vita och gröna textrakt som är en mycket effektiv antioxidant.

Alla LA Tannings produkter är paraben fria och alkohol fria.

En spraytan med denna produkt varar 5-7 dagar.

La Tanning solution tillverkas i Storbritannien och testas inte på djur.

 

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

1 andra produkter i samma kategori: