Varukorg
  • −10%
    Soak off Hybrid Gel Remover - Bubble Gum 1000 ml - Soak off remover -glamandbeauty.se

Soak off Hybrid Gel Remover - Bubble Gum 1000 ml

229,00 kr
206,10 kr Spara 10%
Inkl. moms Leverans inom 1-2 arbetsdagar
Kvantitet
Add to wishlist

Spendera 1 200,00 kr mer och få fri frakt!

Soak Off Hybrid Gel Remover med oljor - Tar bort hybrid gel genom att lösa upp det så att du enkelt kan avlägsna det från nagelplattan. Vätskan innehåller speciellt utvalda naturliga oljor, som förnyar, stärker, vårdar och återfuktar nagelplatta och nagelband. 

Komposition av 3 naturliga oljor: avokadoolja, druvkärneolja och grön olivolja. Den tar bort hybridgel och tar samtidigt hand om våra naglar och nagelband. Vätskan skyddar nageln mot uttorkning och ger en normal fuktighetsgrad på grund av ämnena i avokado och olivoljan. 

Den ger näring åt nagelplattan och och ger naglarna en svag glans efter avlägsnandet av hybridgelen, på grund av druvfröoljan och avokadooljan. Dess ingredienser innehåller EFA med dominans av oljesyra, beta-karoten, vitaminer: A, B6, D och E, lecitin, mineraler, kalium, kalcium och fytosteroler. Oljorna, särskilt olivolja, verkar antiinflammatoriskt och tränger lätt in i huden.
Användningssätt: fukta en bomullstuss med vätskan och sätt på nagelplattan där det tillämpas hybrid gel, vänta från 7 till 10 minuter. Därefter avlägsna rester av hybrid gelén med bambu sticka.

Rekommenderas för personer, som efter avlägsnande av hybridgel inte gör ny manikyr.

Användningssätt: Fukta en bomullsplad med vätskan och håll denna över hybridgelen, vänta 7 till 10 minuter. Avlägsna därefter rester av hybridgelen med hjälp av en trästicka.

Doft: Tuggummi

Volym: 1000 ml

Fabrikat: Silcare

Silcare
N1824 Soak Off Remover Bubble Gu
32 objekt

Särskilda referenser

ean13
5902236128860
Ny

16 andra produkter i samma kategori:

Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Denna websida använder sig av cookies för att skapa bästa möjliga kundupplevelse. Visa policy för cookies