Silcare - Nappa fotkräm - För idrottare - Med neemolja - 110 ml Visa större

Silcare - Nappa fotkräm - För idrottare - Med neemolja - 110 ml

Nappa fotkräm 110ml Neem oil

Ny produkt

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 1 lojalitet punkt. Din varukorg kommer att uppgå 1 lojalitet punkt som kan omvandlas till en kupong av 1,00 kr.


69,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Våra fötter utsätts ofta för kontakt med svampar och bakterier vilket innebär att fötternas hygien är mycket viktig. Nappa Fotkräm med vegetabiliska oljor kan tack vare dess sammansättning hindra tillväxten av bakterier och svampar, vilket säkerställer fötter med maximalt skydd.

Produkten består främst av en olja känd som Indisk lilaolja (neem) - en växt från indiska subkontinenten, vilket förhindrar utvecklingen av mer än 14 olika svamparter samt reducerar hudens torrhet och kliande. Neem är en av de komponenter som används i ayurveda, ett medicinsystem brukat av inianer. Löv och frön från "indisk lila" skapar limonoider, som har ett brett spektrum av biologiska tillämpningar. De uppvisar antibakteriella egenskaper och används traditionellt för att behandla hudinflammationer, såsom eksem, psoriasis och vissa svampinfektioner. Oljan med undantag för dess egenskap att hämma svamptillväxt visar också positiva effekter för avgiftning, antipyretisk och antiinflammatorisk verkan.

Fotkrämen innehåller också salviaolja, vilket stärker antifungal aktivitet och eukalyptusolja, som bekämpar virus, bakterier och svampar. Sammansättningen ger även en behaglig kylning. Triclosan hämmar effektivt bakteriens tillväxt på människans hud, minskar risken för infektion och förhindrar dålig lukt.

Nappa Fotkräm med "Neem Oil" är en perfekt produkt för idrottare, simmare och gymmare - efter att sprutat fötterna med vätska är de sedan skyddade mot svampar och bakterier, de förblir friska och välmående.

Funktioner:

Förhindrar svamp och bakteriell tillväxt
Desinficerar huden på fötterna
Absorberas snabbt
Perfekt för idrottare
Ört-citrus doft


Användningssätt: Applicera tunt skikt av kräm på grundligt rengjord och torr hud. Används dagligen under en månad. Efter denna period rekommenderas att använda den en gång i veckan, före och efter att ha besökt poolen, gymmet eller liknande. VARNING: Använd inte på skadad eller irriterad hud.

Volym: 110 ml

Produktserie: Nappa

Fabrikat: Silcare

Tillverkad i EU.

11 andra produkter i samma kategori: