Silcare - Sensual - Elegant Late - 10 ml - Nagelbandsolja Visa större

Silcare - Sensual - Elegant Late - 10 ml - Nagelbandsolja

Nagelolja Sensual - 01 Elegant L

Ny produkt

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 1 lojalitet punkt. Din varukorg kommer att uppgå 1 lojalitet punkt som kan omvandlas till en kupong av 1,00 kr.


71,20 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Produktlinjen "Sensual Late" oljor är en idealisk lösning för dem som drömmer om vackra naglar. De hjälper till att läka skadade naglar samtidigt som de ger naglarna en härlig doft.

Effekten av de naturliga ingredienser skyddar dig mot sprickor och avbrutna naglar. På grund av den unika sammansättningen av ingredienser baserad på 7 oljor: olivolja, macadamia, druvkärnor, linfrön, avokado, sojabönor, ricin- och vitamin E kommer nagelplattan samt nagelband att oljas, ges näring och vårdas.

Hitta din doft:

Sensual Late - Divine You Oil - Doft för en sensuell och självständig kvinna som förföljer sitt önskade mål. En dominerande del av svart kaffe berikad med en doft av jasmin, apelsinblomma och rosépeppar somt samverkar med en doft av vanilj.

Sensuellt Elegant Late - Sen Oil - Essensen av kvinnlighet samlad i en olja, dess doft kombinerar en del av citrus, mandarin med ros och apelsinblomma.

Sensuella Late - Hush hush Oil - Frestar med en doft av melon, citrus, en skvätt grapefrukt, äpple och vattenmelon. Dessa dofters sammansättning kan uppfattas som en ljuvlig bukett blommor.

Sensual Late - Secret Love Oil - Blommig komposition som glädjer. Du hittar toner av jasmin och apelsinblomma som förstärks av djupa ackord av praliner tillsammans med hallon

Sensuella Late - This Is Me Oil - Kombinerar doft av svarta vinbär, ros, vanilj samt mysk träd arom.

Funktioner:
Sammansättningen av 7 naturliga oljor stärker nagelplattan. Skyddar mot sprickor och avbrutna.
Naturliga ingredienser ger näring åt nagelband
Enkel och bekväm applikation med pipetten

Användningssätt: Applicera olja på varje nagel och nagelband. Använd varje kväll samt efter en manikyr eller pedikyr.

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 andra produkter i samma kategori: