Soak Off Hybrid Gel Remover - Svarta Vinbär - 570 ml Visa större

Soak Off Hybrid Gel Remover - Svarta Vinbär - 570 ml

N670 Soak Off Remover - Black Gr

Ny produkt

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 2 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå 2 lojalitetspoäng som kan omvandlas till en kupong av 2,00 kr.


135,20 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Soak Off Hybrid Gel Remover med oljor - Tar bort hybrid gel genom att lösa upp det så att du enkelt kanavlägsna det från nagelplattan. Vätskan innehåller speciellt utvalda naturliga oljor, som förnyar, stärker, vårdar och återfuktar nagelplatta och nagelband. 


Komposition av 3 naturliga oljor: avokadoolja, druvkärneolja och grön olivolja. Den tar bort hybridgel och tar samtidigt hand om våra naglar och nagelband. Vätskan skyddar nageln mot uttorkning och ger en normal fuktighetsgrad på grund av ämnena i avokado och olivoljan. 


Den ger näring åt nagelplattan och och ger naglarna en svag glans efter avlägsnandet av hybridgelen, på grund av druvfröoljan och avokadooljan. Dess ingredienser innehåller EFA med dominans av oljesyra, beta-karoten, vitaminer: A, B6, D och E, lecitin, mineraler, kalium, kalcium och fytosteroler. Oljorna, särskilt olivolja, verkar antiinflammatoriskt och tränger lätt in i huden.
Användningssätt: fukta en bomullstuss med vätskan och sätt på nagelplattan där det tillämpas hybrid gel, vänta från 7 till 10 minuter. Därefter avlägsna rester av hybrid gelén med bambu sticka.


Rekommenderas för personer, som efter avlägsnande av hybridgel inte gör ny manikyr.


Användningssätt: Fukta en bomullsplad med vätskan och håll denna över hybridgelen, vänta 7 till 10 minuter. Avlägsna därefter rester av hybridgelen med hjälp av en trästicka.


Doft: Svarta vinbär


Volym: 570 ml


Fabrikat: Silcare


 


 


 

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

13 andra produkter i samma kategori: